iMac reparatie Amsterdam!

Erger jij je aan de kapotte glasplaat van de iMac? Is jouw iMac de laatste tijd wel erg traag? Ben je op zoek naar een goed adres voor je iMac reparatie Amsterdam? Dan ben je bij de specialisten van Pchulpnederland aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreide voorraad originele Apple onderdelen. Daardoor kan jouw iMac binnen 24 uur weer gerepareerd zijn. Voor een iMac reparatie Amsterdam ga je naar de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam!

Professionele iMac reparatie Amsterdam

Om een iMac reparatie uit te laten voeren door gecertificeerde Apple specialisten hoef je niet langer op zoek! Bij het servicecentrum van Pchulpnederland in Amsterdam kun je zonder afspraak langskomen met jouw iMac. Heb je geen tijd? Meld dan je iMac eenvoudig aan via het reparatie formulier. Je ontvangt automatisch een verzendlabel zodat je jouw apparaat kosteloos en verzekerd kunt opsturen naar Pchulpnederland. Pak je Apple goed in en lever het pakket af bij een PostNL verzendpunt bij jou in de buurt.

Nadat jouw iMac door Pchulpnederland is ontvangen, word je door de specialist gebeld om de kosten van de reparatie te bespreken. Ga je akkoord? Dan wordt de reparatie dikwijls al binnen 24 uur uitgevoerd! Een professionele iMac reparatie Amsterdam met 12 maanden garantie!

Waar vind je Pchulpnederland?

Onze specialisten vind je bij het Servicecentrum van Pchulpnederland.

Adres:
Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden zijn:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten