iPhone reparatie in Amsterdam

Op zoek naar een professionele iPhone reparatie Amsterdam? Heb je jouw Apple iPhone laten vallen en zit er een barst in het scherm? Geen paniek! Bij Pchulpnederland wordt je iPhone gerepareerd terwijl je wacht. Voor jouw iPhone reparatie hebben we meestal alle originele Apple onderdelen standaard op voorraad. Dus ook de LCD schermen voor de verschillende modellen iPhone. Voor een professionele iPhone reparatie Amsterdam ga je naar de specialisten van Pchulpnederland. Je ontvangt vaak 12 maanden garantie op de reparatie.

Wat kost een iPhone reparatie Amsterdam?

Wil je vooraf weten wat de kosten zijn? Selecteer het type iPhone en het overzicht met reparatiekosten verschijnt in beeld. Hiermee heb je alvast een indicatie van de kosten. Om jouw iPhone weer helemaal goed te krijgen, begint de specialist eerst met het maken van een diagnose en een prijsopgave. Dit betekent bijvoorbeeld als het scherm stuk is, bekeken wordt welke onderdelen er naast het scherm vervangen moeten worden en wat de reparatiekosten zijn. Deze kosten bespreken we dezelfde werkdag telefonisch met jou.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Kun je niet langskomen? Het is ook mogelijk om je iPhone voor reparatie op te sturen. Het aanmelden kan snel en eenvoudig, verzending is gratis en je iPhone is verzekerd tijdens de verzending. Volg de stappen in het reparatieformulier en je krijgt meteen een verzendlabel per e-mail toegestuurd. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je iPhone goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt. Onze Apple specialist belt je na ontvangst van jouw pakket meteen over de reparatie kosten. Bij iPhone reparatie Amsterdam ben je weer snel bereikbaar!

PcHulpNederland

Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam
Telefoon: +31203444604
E-mail: mail@pchulpnederland.nl

 

 

Waterschade aan iPhone, wat nu? | MacBook reparatie | iPad reparatie Amsterdam | iPhone accu vervangen