MacBook reparatie Amsterdam

Is je MacBook kapot en ben je op zoek naar een snelle en professionele MacBook reparatie Amsterdam? De specialisten van Pchulpnederland helpen je graag snel verder. Onze gespecialiseerde Apple specialisten staan 6 dagen per week voor je klaar en zorgen ervoor dat je MacBook reparatie Amsterdam snel en kwalitatief wordt uitgevoerd.

Snelle MacBook reparatie Amsterdam

Of je jouw MacBook nu gebruikt in je privé of zakelijk leven, je kunt en wilt waarschijnlijk niet lang zonder zitten. Pchulpnederland weet als geen ander dat je snel weer aan de slag wilt en dat er dus geen tijd te verliezen is. Nu je gezocht hebt op MacBook reparatie Amsterdam, is de oplossing nabij!

Hoe werkt een Macbook reparatie bij Pchulpnederland?

Je kunt voor de reparatie van jouw MacBook zonder afspraak langskomen bij ons servicepunt in Amsterdam De Pijp. De meeste onderdelen voor jouw MacBook reparatie Amsterdam hebben wij standaard op voorraad waardoor je apparaat vaak al binnen 24 uur gereed is. Is 24 uur veel te lang voor jou? Vraag dan om een gratis leendevice.

Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van de gratis verzending. Vul snel het reparatieformulier in en je ontvangt per kerende e-mail een verzendlabel. Pak je MacBook goed in en lever hem af bij een PostNL verzendpunt voor een MacBook reparatie Amsterdam. Zodra we jouw pakket hebben ontvangen, gaan onze specialisten meteen aan de slag. Als eerste wordt er een diagnose gesteld. Deze kost € 29,95. Is reparatie niet mogelijk, dan hoef je deze kosten niet te betalen. Laat je Pchulpnederland de reparatie uitvoeren dan worden de diagnose kosten ook niet in rekening gebracht.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam

De specialisten zijn alle werkdagen en op zaterdag aanwezig op het servicepunt om jouw reparatie uit te voeren:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten