fbpx

Macbook batterij vervangen

Gaat uw MacBook de laatste tijd aanzienlijk minder mee of heeft u het idee dat uw MacBook niet meer zo goed oplaad als eerst? Dan is het mogelijk dat uw MacBook aan een batterij vervanging toe is. Als uw MacBook niet meer oplaadt, dan kan het zo zijn dat de MagSafe van uw MacBook defect is. De MagSafe is de magnetische aansluiting voor de voeding en zit aan de zijkant van uw MacBook. Met onze expertise op het gebied van Apple reparatie is het vervangen van uw MacBook batterij een reparatie waarmee de specialisten van PChulpnederland u vandaag nog mee kunnen helpen! Wij hebben een grote voorraad originele Apple onderdelen voorhanden en daarom kunnen onze medewerkers gelijk voor u aan de slag! Binnen 24 uur is de voeding van uw MacBook weer als nieuw.

De symptomen van een defecte MacBook voeding

Het moeten vervangen van een MacBook batterij is aan een aantal symptomen te herkennen. Het defect komt regelmatig voor en wordt vaak veroorzaakt door val- of stootschade, slijtage of kortsluiting. De volgende symptomen duiden erop dat uw MacBook batterij vervangen moet worden:

– De aan/uit knop van uw MacBook reageert niet meer;
– Uw MacBook laadt niet meer op;
– Uw Macbook laadt slecht op of het lampje in de MagSafe knippert.

Ondervindt u één van deze symptomen aan uw MacBook of heeft u andere symptomen waarbij u denkt dat uw MacBook voeding defect is? Onze klantenservice helpt u dan graag verder!

Prijzen van een MacBook batterij vervangen

Voorafgaand aan het vervangen van uw MacBook batterij zal één van onze specialisten eerst een diagnose maken. De diagnose zorgt ervoor dat wij een prijsopgave kunnen maken en wij rekenen voor deze diagnose €29,95. De uiteindelijke kosten hangen onder andere af van het type en het bouwjaar van uw MacBook. Na de diagnose bespreken wij nog dezelfde werkdag telefonisch de reparatiekosten met u en meestal kunnen wij binnen 24 uur de reparatie nog uitvoeren. Wij bieden daarbij altijd onze reparaties aan met een garantie van 12 maanden. Met onze manier van werken kunt u altijd op een snelle en kwaliteitsgerichte manier weer gebruik maken van uw MacBook.

De werkwijze van PChulpnederland

Om uw reparatie stress volledig uit handen te nemen, denken wij graag met u mee. Daarom bieden wij onze diensten niet alleen op een snelle en directe basis aan. Het is bij ons ook mogelijk om uw MacBook op te sturen. Het aanmelden hiervoor kan snel en eenvoudig en daarbij nemen wij de kosten voor de verzending voor onze rekening. Uiteraard is uw MacBook ook nog eens verzekerd tijdens de verzending. Volg de stappen in het reparatieformulier en u krijgt meteen een verzendlabel per e-mail toegestuurd. Het enige dat u nog hoeft te doen, is uw apparaat goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt.

Kom direct langs op de Ceintuurbaan 141  zonder afspraak of bel onze klantenservice 08:00 – 18:00 | 020 344 46 04

 

Kies je reparatie!

  • Onderzoek

    Onze specialisten maken een volledige diagnose!

    Direct dezelfde dag nog een prijsopgave!