Pchulpnederland Review

Heeft jou apparaat een goede of leuke ervaring gehad met onze service laat het andere apparaten ook weten!

Beoordelingen Pchulpnederland

8,8
111 beoordelingen

  Amy (Sanders)

  10


  Al twee keer heb ik mijn laptop moeten brengen en beide keren werd ik snel geholpen. De medewerkers zijn hier altijd vriendelijk en behulpzaam.

  true

  Hiske (Becker)

  9


  Mijn macboook had 12 uur in het water gestaan, door een lekkage bij de bovenburen. PC hulp heeft mijn data kunnen redden en de macbook gerepareerd binnen een paar dagen. En dan hadden ze ook nog tijd om mijn paniek te sussen. Bedankt PC hulp!

  true

  Jilles (Amsterdam)

  9


  Snel, duidelijk (handig bij computers) en efficient geholpen.

  true

  anoniem ()

  7
  true

  Judith (Amsterdam)

  9

  Randy (Koog aan de Zaan)

  10
  true

  WILLEM VAN DER WERF (AMSTERDAM)

  10
  true

  Aline ()

  9
  true

  ☺ (Amsterdam)

  10
  true

  Petra (Amsterdam)

  10
  true

  Rien (Amstelveen)

  10
  true

  anoniem ()

  10
  true

  Hans Sonneveld (Amsterdam)

  10
  true

  Nienke (Amsterdam)

  10
  true

  Aline ()

  10
  true

  Emile (Amsterdam)

  9
  true

  anoniem ()

  9
  true

  Ellen (Amsterdam)

  10
  true

  Nino (Utrecht)

  10
  true

  Willem van der Werf (Amsterdam)

  10
  true

  Annelies (Amsterdam)

  10


  Goed en snel geholpen

  DP (Amsterdam)

  4


  Vaag omschreven op website & na telefonisch contact blijkt dat op mijn vraag totaal geen passende dienstverlening kan worden verleend. Overigens komt deze smeek-om-een-review een VEEL TE LAAT! Ook ben ik GEEN klant geweest, dus RAAR dat deze review-smeekbede mijn kant op komt :-/

  Eelke (Amsterdam)

  8


  - De website schijft dat ze 'nu' geopend zijn, maar op zaterdagmiddag zijn ze gewoon dicht. - Het systeem met kastjes om de laptop in te doen als ze dicht zijn, was mij niet duidelijk - geen gebruik van gemaakt dus. - Er wordt al snel geadviseerd het normale geheugen door een snelle SSD-drive te vervangen om de laptop sneller te laten werken. Dit kan ook veel minder ingrijpend en goedkoper door zelf de meeste (ongebruikte) data en programma's op een back-up drive te zetten. Positief: mijn vastgelopen laptop werd - voor een klein bedrag - weer snel bruikbaar gemaakt.

  Jan Willrm (Amsterdam)

  8


  Zie boven.

  Sytse (Amsterdam )

  8


  Snel en deskundig

  MB (Amsterdam)

  10


  Mijn laptop kreeg sinds kort regelmatig bluescreens en wilde op een dag niet meer opstarten. Na het afleveren van de laptop bij PC Hulp in Amsterdam, kreeg ik dezelfde dag te horen dat de laptop was onderzocht, de harde schijf kapot was en vervangen moest worden. De verwachtte kosten & reparatie tijd werden voorgelegd voordat reparatie zou worden uitgevoerd. Al mijn bestanden zijn overgezet naar de nieuwe harde schijf zonder verlies van data en heb een windows 10 upgrade kado gekregen. Ben erg tevreden met de snelle & zeer professionele service!!

  Levent Des (UtrechtAmsterdam)

  10


  Vrijdag einde middag per ongeluk een glas laten vallen dat deels over mijn laptop heen viel. Die ging gelijk uit dus ik vreesde het ergste. Direct gebracht naar PC Hulp op de ceintuurbaan en daar zijn ze gelijk mee aan de slag gegaan om de schade te beperken. Werd maandag gebeld met meer informatie de schade en de kosten. Alles werkt weer en de schade viel gelukkig mee (ook qua kosten dus). Erg blij met de snelle en professionele service en het prettige contact! Zou iedereen aanraden om z'n reparatie hier uit te laten voeren.

  R (Amsterdam)

  10


  Uitstekend geholpen. Snelle, duidelijke probleem vaststelling van mijn al verouderde pc en naar tevredenheid geholpen met het uitzoeken en plaatsen van een vervangende videokaart.

  Jelle (Amsterdam)

  6


  Klantvriendelijk bedrijf, ze hebben mijn pc hersteld van waterschade. Helaas hebben ze de touchpad niet goed gemaakt en hebben ze dit ook niet aan mij gemeld waardoor ik genoodzaakt was een draadloze muis te kopen.

  Ella (Amsterdam)

  10


  Goede en snelle service, aardige medewerkers!

  Malida (Amsterdam)

  8


  Mijn Mac deed het weer, dus ben tevreden

  marzoc (adam)

  10


  helemaal top ,mijn ervaring met pc hulp is goed verlopen ,afspraak was afspraak, groetjes schildersbedrijf maxi

  Meija (Amsterdam)

  8


  Vriendelijk en begripvol(ja de bezitter is ook een beetje ziek) personeel. Duidelijke uitleg. Komen afspraken na.

  Cindy (Amsterdam)

  8


  Erg vriendelijk, duidelijk en snel klaar!!

  Catharina (Amsterdam)

  8


  Heel positief, snel en EERLIJK advies, fatsoenlijke prijs.Als enige puntje minder: Waarom moet er wel €28(?) onderzoek worden betaald als er wel een reparatie opdracht wordt gegeven?

  Hans (Amsterdam)

  10


  Vriendelijke bediening en het probleem van mijn laptop goed opgelost.

  alwin monopoli (amsterdam)

  9


  Werd goed geholpen, en de reparatie is adequaat verlopen. Jammer dat het niet op de zelfde dag kon, anders 5 volle sterren.

  J. (Abcoude)

  10


  Toppers, snel geholpen en ook een goede service geleverd

  Bart (Amsterdam)

  10


  Goed en snel geholpen.

  yvonne (Amsterdam)

  8


  Super, na precies 1 jaar nog steeds hele goede service bij een niet werkend scherm.

  Niek (Amsterdam)

  9


  zie boven.

  Patrick (Amsterdam)

  8


  Overall happy about the service (spotted a dead video card and changed it quickly). Only issue is I had to parameter the sound card returning home as it had been uninstalled.

  j (ASD)

  1


  Ik belde PC Hulp over harde schijf problemen/windows opstarten. Ik hoorde dat mijn laptop ter plekke zou worden gerepareerd met mijn aanwezigheid. Toen ik aankwam hoorde ik dat de laptop moest worden afgegeven en in een reparatierij kwam. Ik heb verder niets te verbergen maar ivm identiteit diefstal had ik spijt dat ik de laptop afgaf. Ik heb 2 dagen in zenuwen afgewacht. Nu nog steeds weet ik niet of ik een verstandige beslissing heb genomen aangezien de info van mijn harde schijf op een tijdelijk station/stick/drive moet zijn overschreven alvorens ie op de nieuwe harde ssd schijf moet zijn geplaatst. (Zou ik toch een kopie paspoort over het hoofd hebben gezien!?) Gewoon onware info over de telefoon, onhandig en angstaanjagend van PC Hulp.

  Julia (Amsterdam)

  9


  De mensen die er werken zijn aardig en komen betrouwbaar over. Toen er een onderdeel van mijn laptop vervangen moest worden, belden ze me om te vragen of ik dat wilde laten doen, dat vond ik heel fijn.

  Tessa (Amsterdam)

  10


  Voor de tweede keer bij PC Hulp langs geweest. Wederom zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Snelle service en tevreden over het resultaat.

  Dirk (Amsterdam )

  10


  Medewerker legt goed uit wat de procedure en kosten zijn. Vriendelijk en deskundig

  Max (Kudelstaart)

  8


  Ik heb mijn laptop naar hun toegebracht met een kapotte scherm. De reparatie kwam uiteindelijk goedkoper uit dan eerst gedacht en ik was zeer tevreden.

  Tim Esch (AMSTERDAM)

  8


  Macbook pro 2012 SD vervangen. Snelle reparatie zonder verrassingen. Wat verwacht werd tegen te komen, kwam ook uit. Werkt weer als nieuw.

  Yann (Amsterdam)

  9


  Goed

  Andre (Middenbeemster)

  8


  Diagnose van het probleem aan mijn Macbook Pro goed uitgevoerd. Vervolgens is de reparatie naar wens uitgevoerd.