Samsung smartphone reparatie

Is het scherm van je Samsung smartphone gebarsten? De specialisten van Pchulpnederland laten jou niet barsten! Zij gaan direct voor je aan de slag. Onze specialisten hebben de beschikking over een uitgebreide voorraad Samsung onderdelen. Hierdoor is het mogelijk om snel jouw Samsung smartphone reparatie uit te voeren, vaak al binnen 24 uur. En je krijgt ook nog 12 maanden garantie op je reparatie!

Hoeveel kost een reparatie bij Pchulpnederland?

De kosten voor een Samsung smartphone reparatie kunnen per model verschillen. Selecteer daarom jouw model smartphone en je krijgt meteen een indicatie van de kosten. Staat de reparatie van jouw Samsung er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice. De medewerkers zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar.

Hoe werkt een Samsung smartphone reparatie?

Je wilt je smartphone natuurlijk geen seconde missen. Daarom ga je naar Pchulpnederland. Onze specialisten weten dat jij jouw smartphone zo snel mogelijk terug wilt. En vaak kun je gewoon wachten op je reparatie. Terwijl jij in onze lounge een lekkere kop koffie drinkt en surft op een leendevice, wordt jouw smartphone gerepareerd. Kost de Samsung smartphone reparatie iets meer tijd? Dan heb jij je smartphone toch vaak al binnen 24 uur weer terug.

Je Samsung smartphone reparatie opsturen kan ook! Heel snel en eenvoudig via reparatie aanmelden. Je hebt geen verzendkosten en je Samsung smartphone is verzekerd tijdens de verzending. Volg de stappen in het reparatieformulier. Zodra je reparatie is aangemeld, krijg je per e-mail een verzendlabel. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je Samsung goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt. Onze Pchulpnederland specialist belt jou dan meteen over de kosten voor de Samsung smartphone reparatie.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Geslote